Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΡΤΥ 2015

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου  το μεγάλο πάρτυ μας για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από στην ψυχή μας όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και παραβρέθηκε στην εκδήλωση μας για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό σύλλογο Μοναστηρακίου, τον Δήμο Δράμας και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη διάθεση του εξοπλισμού για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προμηθευτές της εκδήλωσης: «Αφοί Σαββαίδη» για τα σουβλάκια, την «Αρτοποιία Κιοσσέ», τις ποτοποιίες «Καλπακτσίδη-Δημάκη» και «Κομπόλια Χρήστου» για τις ειδικές τιμές διάθεσης των προιόντων τους.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιαντζή Nικόλαο, τον κύριο Τοπαλίδη Αλέξανδρο και τον κύριο Παπαδόπουλο Κώστα που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση με τη μουσική και το τραγούδι τους



Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καρασαββίδης Σταύρος θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην διοργάνωση της τόσο επιτυχημένης εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.