Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!

Τα μικρά δελφίνια του ΚΟΔ για άλλη μια φορά έκαναν περήφανο το σύλλογο!

Η προαγωνιστική ομάδα του Κολυμβητικού, συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες «Καβάλα Junior 2014” που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα στις 5-6/4/2014. Τα παιδιά μας για ακόμα μια φορά κατέλαβαν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες από όλη τη Μακεδονία και τη Βουλγαρία και κέρδισαν το τρόπαιο του πολυνίκη συλλόγου των αγώνων με 39 χρυσά, 21 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια. Επίσης δύο αθλητές του ΚΟΔ βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές των αγώνων, ο Ζουμπούλογλου Δημήτρης στα αγόρια και η Κωνσταντινίδου Φωτεινή στα κορίτσια αντίστοιχα.

Τα ταξίδια όμως και οι συμμετοχές σε αγώνες δεν σταματούν εδώ. Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου το Σαββατοκύριακο 5-6/4/2014 ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχει στα «Νιόβεια 2014» που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τη ΧΑΝΘ. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν ανάμεσα σε δεκάδες εκατοντάδες αθλητών από όλη την Ελλάδα την Τουρκία και τη Βουλγαρία πραγματοποιώντας αξιόλογες ατομικές επιδόσεις.


Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές των ομάδων μας κ. Ταχταλή Θεοχάρη, κ. Αβραμίδη Σταύρο, κ. Τοκμακίδη Κώστα  για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το ίδιο επιτυχημένα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.