Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Για τη σωστή ενημέρωση σας, σας πληροφορούμε πως από τον Οκτώβριο 2013 που έκλεισε το κολυμβητήριο, το ΔΣ του συλλόγου μας είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για τα προβλήματα-ελλείψεις- έργα που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία  του κολυμβητηρίου  και ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία των εξελίξεων.
 Απόρροια των παραπάνω είναι το κάτωθι έγγραφο που εστάλη στον Δήμο Δράμας, στην Περιφέρεια Δράμας καθώς και στους εκλεγμένους βουλευτές της πόλης μας.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Δράμας απέστειλαν την ακόλουθη απάντηση στο δικό μας αρχικό αίτημα γνωστοποιώντας μας επίσημα την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά το θέμα αδειοδότησης του κολυμβητηρίου.
Αποτέλεσμα των πιέσεων του ΔΣ του συλλόγου μας ήταν και η άμεση εμπλοκή στο θέμα του Βουλευτή Δράμας κ. Καραγιαννίδη ο οποίος έφερε το θέμα στη βουλή των Ελλήνων, όπως φαίνεται στο συνημμένο έγγραφο που μας απέστειλε.
Η τελευταία ενημέρωση μας από την Αθήνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε είναι πως το θέμα αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων οδεύει προς παράταση, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες που χρειάζονται.
Ο Κολυμβητικός  Όμιλος Δράμας συνεπής στην ενημέρωση των μελών του και προς αποφυγή παραπληροφόρησης θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε επίσημη απόφαση αφορά το κολυμβητήριο της πόλης μας.


Ο  Πρόεδρος
Η Γεν.Γραμματέας
Καρασαββίδης Σταύρος
Καργαλιδου Μελινα
Τα Συνημμένα έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Κολυμβητηρίου

1)     Αρ.Πρωτ. 184/6-6-2014 με θέμα «Λειτουργία Κολυμβητηρίου»
2)    Αρ.Πρωτ. 31917/18-6-2014 Απάντηση Δημοτικής Αρχής
Αρ.Πρωτ. 164/18-6-2014 με θέμα «Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δράμας από τις 30/6/2014»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.