Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΖ' ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Για άλλη μια χρονιά διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 20 και 21 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας  οι «ΙΖ’ αγώνες Αγίας Βαρβάρας» με τη συμμετοχή 13 ομάδων από  τη Μακεδονία, τη Θράκη  τη γειτονική Βουλγαρία και την Κύπρο.
Για άλλη μια φορά τα δελφίνια του ΚΟΔ αποδείχθηκαν «χρυσά» αφού κατέλαβαν την πρώτη θέση 48 χρυσά, 29 ασημένια και 22 χάλκινα μετάλλια.

Οι φετινοί αγώνες ήταν σημαντικοί για έναν ακόμα λόγο. Ο Κύπριος αθλητής Γεώργιος Χρήστου που αγωνιζόταν με την ομάδα «Ναυτικός Όμιλος Πάφου» κατέρριψε το Παγκύπριο ρεκόρ στα 50μ Ύπτιο, στα 100μ Ύπτιο και στα 200μ Ύπτιο στην κατηγορία Παμπαίδων Γ’. Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και αυτή να είναι η αρχή για πολλές ακόμα επιτυχίες.

Για ακόμα μια φορά ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας ήταν πόλος έλξης για πολλές ομάδες της Μακεδονίας και της Θράκης  και αυτό λόγω της  άψογης διοργάνωσης που πετυχαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι μικροί αθλητές από όλες τις ομάδες διασκέδασαν στους αγώνες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Ονειρούπολη.


Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων καθώς επίσης σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν  και στους προπονητές τους  κο Αβραμίδη Σταύρο και κο Τοκμακίδη Κώστα για τις επιτυχίες .http://www.koe.org.gr/images/stories/AGIAVARVARA2014.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας

Η έδρα του Κ.Ο. Δράμας
Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας - 25 μ.